INFINIOS

‘het’  Distributie platform voor Product Engines

Snel en eenvoudig particuliere of zakelijke verzekeringsproducten distribueren in het online-, provinciale- of volmachtkanaal is de afgelopen jaren steeds complexer geworden. Door toenemende differentiatie in productlogica, complexere business rules en de individuele inrichting van vergelijkingsplatformen en front-office applicaties is het noodzaak processen anders in te richten.

Met infinios stellen wij de Verzekeraar en Volmacht in staat producten op een eenvoudige manier te distribueren zonder complexe en veelal dure implementatie projecten.

Product Content Studio

Met Infinos Studio, kan een Verzekeraar/Volmacht eenvoudig Product Content Engines (laten) ontwikkelen en beheren. Naast de bekende Tarief-  en Acceptatie regels, richten wij met de verzekeraar ook de benodigde business rules in voor schermsturing. Door het beschikbaar stellen van deze Product Content API’s aan uw Volmachten, heeft u geen omkijken meer naar het complexe beheer en onderhoud bij Product changes. Tevens kan de Verzekeraar zelf producten beheren en onderhouden via het selfservice portal, wat zorgt draagt voor een snelle time to market, en een mindere afhankelijkheid van de capaciteit van een leverancier. Bent u een Volmacht die zelf producten voert, dan kunt u deze producten op dezelfde wijze (laten) realiseren binnen Infinios Studio.

Infinios Platform

Ontwikkelde Product Content Engines worden aangeboden via het Infinios Platform, een product bibliotheek waar u als Verzekeraar alle beschikbare producten aan uw Volmacht kan aanbieden. Als Volmacht kan u tevens gestandaardiseerde ‘ Vergelijk’  definities vinden waarmee u eenvoudig producten van diverse partijen kan vergelijken. Het Infinios platform is reeds gekoppeld met diverse Front- en Backoffice systemen en andere marktplatformen als Rolls (Kooijmans), VPI (Solera) / IPC (AWI|ANVA) voor de koppeling met bestaande tarief- en acceptatie regels.

Meer weten wat Infinios voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.